14 Temmuz 2015

SYOSS PRO CELLİUM ONARICI SAÇ KREMİ

Merhabalar
bitavsiyemvar
Daha önceki saç yazısında saçlarımın durumundan bahsetmiştim. Kısaca özet geçeyim saçlarım boyalı, kuru, kabarık. Yani problemli.
Dolayısıyla çok ilgi istiyor yoksa başa çıkamıyorum. Evdeki en fazla bakım ürünüm saçla ilgili galiba:)
Saçlarımda boya olduğu için saç kremi kullanmamak gibi bi lüxüm yok. Saç kremi olmadan saçlarımı tarayamam bile. Bu yüzden en iyisini aramaya devam ediyorum. Bu arada tecrübe ettiklerimi de paylaşayım dedim.
Syoss Saç Kremi de bunlardan biri.



Şampuanını daha önce kullanıp memnun kaldığım bi marka, üzerindeki yazıları da okuyunca hemen aldım. Profesyonel Kuaför ve Saç Stilistleri tarafından denenmiş. İçinde saçın yapı taşı Pro Cellium Keratin var. Kolay tarama ve parlaklık vaadeden onarıcı terapi saç kremi..
Kokusu çocukluğumda annemim içirdiği öksürük şuruplarına benziyor:)
Saç tellerini canlandırır diyor hiç öyle bi etkisini göremedim :(
Kolay tarama diyor E zaten Saç kremi olduğu için yıkama sırasında kola tarama sağlıyor.
Ama hepsi bu kadar nemlendirme, onarma, yumuşaklık verme gibi hiç bir etkisini göremedim.
Saç kırılmalarına karşı koruma diyor öyle bi etkisini de göremedim :(




İçeriğini de paylaşıyım. Atlas için kullandığım her ürünü inceliyorum ama kendimde pek dikkat etmiyorum bunlara. Saçıma iyi gelsin bi şekle şemale soksun da yeter diyorum :)
Yani kızlar bu Syoss Onarıcı Terapi Saç Kremİ Profesyonel bakım vaadediyor ama ben diğer saç kremlerinden hiiç bi farkını görmedim. Yıkarken tarama kolaylığı sağlıyor o kadar. Ama benim Saç kreminden istediğim NEM. Yıkadıktan sonra saçlarımda bi fark görmek istiyorum kabarmadan elektriklenmeden daha yatışmış, daha parlak saçlar..
Hayal mi acaba??

2 yorum: