18 Haziran 2015

Emily 211 Dudak Kalemi-Emily Dudak Kalemi

Merhabalar
Bitavsiyemvar..
Bi kalem için bloga yazı mı yazılır demeyin mevzu bahis Emily Dudak kalemi ise yazılır.Ki bi kaleme 40 tl verip daha sonra 2.5 tl lik Emily nin performansıyla aynı olduğunu görünce uzun uzuun anlatılır.
Emily dudak kalemi Erkul Kozmetik tarafından üretilmekte,bu şirket aynı zamanda Golden Rose un üreticisi olup %100 Türk sermayesidir.Bunu belirtmek istedim çünkü yerli markaların özellikle de kozmetik sektöründe,olması gerektiği yerde olmadığını,kalitesinin yeterince öne çıkarılmadığını,yeterli reklamının yapılmadığını düşünüyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor.Bari reklamı ben yapıyım:)
Emily Dudak kalemleri fiyat performans açısından top 10 da ilk sıralarda.Yumuşak yapıda olması,renk seçeneğinin çok olması,neredeyse bi tık açık bi tık koyu her dudağa her tene uyacak renklerinin olması ve fiyatının ekonomik olması Emily i tercih sebebi yapıyor.
Ama burada Emily firma yetkililerine bitavsiyemvar !! Reklam ve mağazalardaki yerinin biraz gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum.Ayrı bir Emily standı ben henüz görmedim.Hep diğer marka kalemlerin içinde ve geneli açılıp denenmiş.Bu ambalaj olayına bi el atmalılar,kapağa yapılacak ufak bi jelatin hem hijyen sağlayacak hem de kaliteyi ve güveni artıracaktır.Bu da firma yetkililerine tüketici olarak tavsiyem olsun.
Gelelim son aldığım Emily Dudak kalemine..




211 numaranın methini çok duydum fakat kendisiyle bi türlü karşılaşamamıştık bulamamıştım.Neyse ki Gratis te rastlaştık,görür görmez kaptım bi tane ama eve gelince neden yedeklemedim diye hayıflandım.Anlatıldığı kadar varmış.





Güzel bir Nude tonu,çok çok doğal mat bi renk,dudağı kurutmuyor.Kalıcılığı orta derecede arada tazelemek gerekiyor e o kadar da olsun:) Bir de mat dudak nemlendiriciden sonra sürerseniz sağlıklı harika bi görüntü oluşturuyor.
Makyajda doğallığı sevdiğim için bu rengi çok sevdim.Sanırım ben ruj niyetine kullanacam.
Aklınızda bulunsun görürseniz ki 211 numarayı bulmak biraz zor oluyor,mutlaka deneyin.
Hoşçakalın.

6 yorum:

  1. Canım sayfama uğra mutlaka mimledim seni :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blog etkinliği sayesinde blogunuza rastladım ve takipteyim banada beklerim sevgiler...
    http://modadusleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Süper anlatmışsınız. Daha önceden kullanıyodum ama rengi hatırlayamadım araştırırken sizi buldum. Bana da beklerim :) bluemavidemek.blogspot.com

    YanıtlaSil