23 Haziran 2015

Flormar Long Wearing Lip Gloss L401

Merhabalar
Bitavsiyemvar..
Yazın en sevdiğim Makyaj ürünü  Lip Glosslar.
Yüze Işıl ışıl sağlıklı ve enerjik bir hava verdiğini düşünüyorum.Özellikle günlük makyajda.Dışarı çıkarken sürüveriyorum oohhh miss:) Ama sevmeyende çok yapışkanlığı yüzünden.Evet saçlara yapışıyorlar gıcık bi durum ama verdiği görüntüyü sevdiğim için neyse canım diyorum güzel oldum işte:)
Zaten o güzel olduğumuzu hissetme duygusu,Tamamdır fıstık gibi oldum hissi paha biçilemez. Boşver uçuşan saç tellerine de yapışıversin ayol:) Güzel bi at kuyruğu veya sıkı bi topuz yap sür Lip Gloss unu.Şahane walla.
Gelelim Flormar ın Long Wearing Lip Gloss una..






4,5 ml lik şirin şirin bi görüntüsü var. Kullanım ömrü 18 ay. Ben o zamana kadar bitirmiş olurum muhtemelen. Yalnız fiyatını beğenmedim 19 tl. Bence çok. Yani 8-10 tl ye de çok şahane Lip Gloss lar var,Wet'n wıld da ve Essence de.Yani onlardan açık ara önde diyemicem ben objektif kadınım.Kusura bakmasınlar bütün Lip Gloss lar yapışır bu da öyle. EEE niye aldın o zaman demeyin aradığım böyle bi pembeydi. Sadece Flormar da bulabildim ondan:))





Aradığım Lip Gloss böyle tatlı uçuk pembeydi. Ve simsiz. Simli olanları pek sevmiyorum.Kendi gidiyor simi kalıyor.
Bu tam aradığım istediğim renk. Yapışıyor dediysem öyle zamk gibi de değil genel olarak diğer Lip Gloss larla aynı derecede.Kalıcılığı daha uzun,güzel nemlendiriyor. Kokusu da güzel.Severek kullanıyorum.
Bendeki L401 rengi. Lip Gloss arayanlara bi bakın derim.
Hoşçakalın..

5 yorum:

  1. çook tatlı bir rengi varmış:)

    YanıtlaSil
  2. Fiyati biraz cokmuş canım ama rengi güzel bende beklerim bloğa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet rengini beğenmesem hayatta almazdım:)

      Sil
    2. ben zaten blogunda takipçiyim asıl ben seni beklerim:))

      Sil