16 Temmuz 2015

REDİST HAIR CARE MASK KERATİN

Merhabalar 
bitavsiyemvar
Bu aralar hep saç ürünlerinden yazılar paylaşıyorum ama bu maskeyi herkes bilsin istedim!!
Saçlarımın problemli olduğunu her defasında söylüyorum. Boyalı kuru kabarık diye..
Bu saçlarla yaşamak gerçekten zor ve biliyorum ki bir çoğumuzun saçları bu şekilde. Ve çok fazla ürün kullanıyoruz toparlayabilmek ve daha sağlıklı saçlara sahip olmak  için. Ben de bir çok bakım ürününü dönüşümlü olarak kullanıyorum. Bunlardan bir de Redist Keratinli Saç Maskesi.




İçindeki Keratin sayesinde yıpranmış zarar görmüş keratinini kaybeden saçı onarıp yeniden yapılandırmayı VE bariyer teknolojisi ile saçı dış etkenler karşı zırh gibi korumayı vadediyor. 
1 Aylık kullanım sonrası benim saçlarımda gözlemlediğim etkileri çok iyiydi.
Saçlarım büyük ölçüde yumuşadı, daha parlak ve daha nemli olmaya başladı. Ve daha kolay şekil alır oldu. Bunu saçlarıma fön çektirdiğimde anladım, saçlarıma asla iki kat fön yetmez üçüncü kat çekilir ama maskeyi kullandığım gün iki kat fönde pırasa gibi dümdüz oluyorlar, uzun süre şeklini koruyor.
Ama kullanmadığım zaman saçlarımdaki bu etkisi yok oluyor gibi. Fön çektirirken yine üçüncü kat çekiliyor yani :) Bu durumu pek sevmedim, üzerinde ne sıklıkta kullanılacağı yazmıyor belki her yıkamada kullanılmalı ama ben haftada iki defa yapıyorum.
Saçları yıkadıktan sonra maskeyi saç uçlarına uygulayıp 5 dk kadar bekleyip sonra güzelce yıkıyoruz. Güzel temiz bi kokusu var. Yıkama esnasında saçlar sertleşiyor hiç telaş yapmayın, Emin olmamakla birlikte söylüyorum içinde keratin olan ürünler saçı sertleştiriyor. Ben keratinli hangi ürünü kullandıysam aynı şekilde saçlarımın sertleştiğini gözlemledim. Ama saçlar Kuruyunca o sertlik gidiyor,bakım kremi ya da serum sürmeseniz bile yumuşacık oluyor.
Ha bi de yerli malı olması ayrıca mutlu etti beni. Birşeyin üzerinde MADE IN TURKEY yazıyorsa bi seviniyorum ki sormayın :) Kırmızıgül Kozmetik adlı bir şirket tarafından üretiliyormuş. 
Benim kullandığım boyalı saçlar için keratinli olanı. Başka bir kaç çeşidi daha vardı. Kozmetik marketlerde değilde kuaförlerden ya da kuaför malzemeleri satan yerlerde daha rahat bulabilirsiniz ben öyle bir yerden aldım:) 
Eğer saçlarınıza böyle maske arıyorsanız Kesinlikle Tavsiyemdir bi deneyin kızlar.
Hoşçakalın..





12 yorum:

  1. Benim de saçlarım işlem görmüş uçları kuru bir saç. Bu ürün bana da uyi gelecek gibi.

    YanıtlaSil
  2. Benim de saçlarım işlem görmüş uçları kuru bir saç. Bu ürün bana da uyi gelecek gibi.

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir ürün. Ama maske uygulamaya alışamadım hiç. Denemek lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemelisin duşta iki üç Dakika'nı alır o kadar😉

      Sil
  4. Selamlar nerden aldın peki

    YanıtlaSil
  5. Selamlar nerden aldın peki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin 😊

      Sil
  6. Erkeklerde kullanabilirmi ?

    YanıtlaSil
  7. Erkeklerde kullanabilirmi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzerinde bayanlar için diye yazmıyor. Erkek saç tipi yapısı farklı ve farklı ürünler kullanılıyor. Ama benim fikrim bir sorun olmaz yönünde. Alacağınız satıcıya sorup karar verebilirsiniz.

      Sil
  8. bende bu ürünü kullanıyorum çok memnunum ama şampuanıyla birlikte kullanmıyorum sorun olurmu acaba bilginiz var mı ?

    YanıtlaSil