02 Eylül 2015

BEPANTHOL CİLT BAKIM KREMİ

Mehabalar
Bugün ki konuğumuz Meşhuur Cilt Bakım Kremi Bepanthol!!
Meşhur diyorum çünkü duymayan bilmeyen yok galiba.
Tam 60 yıllık bir geçmişi var.



Ben Bepanthol le yıllar önce annem sayesinde tanıştım ki kendisi hala kullanır ama hala adına Bepanthene der :) Malum büyüklerimizin alışkanlıkları zor değişiyor. Annem Bepanthol ü hiiç değiştirmedi. Anneler gününde alınan kaç cilt bakım seti teyzemlere hediye edildi gerisini düşünün :)
Annem hem eline hem yüzüne kullanır ' bana diğerleri hiç etki etmiyor' der. Ve annemin bulaşık makinesiyle de arası yoktur genelde bulaşıkları elinde yıkar ama elleri hep yumuşaktır :) Bunu Bepanthol başarıyor.
Trnd proje kapsamında bana gelen ürünleri ailemden uzakta olduğum için komşularımla paylaşıyorum (laf aramızda annem bu durumu kıskanıyor) ve komşularımdan 50 yaş üzeri olan bi kaç teyze Bepanthol ü görür görmez '' haa o gremi bilmem mi benim yüzüme bi tek o eyi geliyor gızım '' diyerek kaptılar deneme boylarını :) Sonra anladım ki onlarda yıllardır Bepanthol kullanıyormuş. Eee Doğu Anadolu nun en doğusunda Iğdır da yaşıyoruz, iklim kuru ve sert, eller, dudaklar, yüzümüz normal bakımın fazlasını istiyor. Bunu da Bepanthol başarıyor.
Daha önceki yazılarımda da okumuşsunuzdur cildim kışın pullanıp dökülür diye dert yanarım. Ben Bepanthol ü kışın neredeyse cebimde taşıyorum. Mutfakta bir tüp, çantamda bir tüp, makyaj masamda bir tane. Haa bir tane de eşimin arabasında var o na da alıştırdım üç yıldır arabasından eksik etmez :) E soğukta dışarıda elleri yaba gibi oluyor adamcağızın. Bir de unutmadan söyleyeyim traş sonrası tahrişte de çok faydalı bir krem eşinize, sevgilinize tavsiye edin kızlar:)
Lazer epilasyon sonrası da kullanabilirsiniz. Bana lazer dönemi boyunca Güzellik Uzmanım hep Bepanthol kullandırdı. Kaşınma, yanma, tahriş ya da yara oluşmasını engelliyor.
Geceleri yatmadan dudaklarınıza sürüverin bakın sabaha pullanma kabuklanma kalıyor mu ;)
En çokta Atlas a hamileyken çok kullandım. Hamilelikte hormonların değişmesiyle cildinizde tuhaflaşıyor. Benim zaten kuru olan cildim iyice kurumuştu. Aman Allahım o hamilelik bulantıları sıkıntıları arasında birde cildim kuruyup kaşınıyordu crocodile gibiydim:)) O zaman büyük aile boyunu almıştım göbeğime bacaklarıma sürüyordum çok iyi gelmişti. Yanma hissini alıp nemlendiriyordu. Hamile bayanlara da kesinlikle tavsiye ediyorum. Tabi Atlas ın poposuna da kullanıyorum. Pişik mişik olmuyoruz:)
Peki Bepantol neden bu kadar iyi ?? 
Et, Süt, Yumurta, Baklagiller ve sebzelerde bulunan ve eksikliğinde bir çok hastalığın ortaya çıktığı Provitamin B5 Bepanthol ün içinde var. B5 vitamini cilt bakımında çok önemli bir faktör. Cildin esnekliğini ve nemini sağlarken yaşlanma etkilerine de önlem oluyor. Böylece cildimizin kuruması, çatlaması, kabuklanması engelleniyor. 
Tırnaklarınıza haftada bir defa maske gibi bol miktarda sürün ve kurumasını bekleyin, çabuk kırılan tırnakları güçlendiriyor. Ve tırnak etlerinizinde yumuşak kalmasını sağlıyor. Manikür sürenizi uzatıyor. 


Bepanthol Kolay sürülüyor ve hemen emiliyor. Yağlı, yapış yapış bir his bırakmıyor. Gözenekleri tıkamadığı için sivilce ve siyah noktaya sebep olmuyor. 
Bepanthol sadece kışın mı kullanılır Hayır. Çok sıcak bir yaz geçirdik. Denizden ve güneşten cildimiz haylice hassaslaştı. İşte şimdi Bepanthol le cildimizi yenileme zamanı ;) Cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi ve bakımı Bepanthol ile sağlayın kızlar ben çoook memnunum herkese tavsiye ediyorum. Elinizin altından hiç eksik etmeyin. Arada maske gibi uygulamanın da faydası büyük bunu da bana dermatoloğum söylemişti. Hatta size bir sonraki yazımda, içinde Bepanthol ve bir kaç kremin daha olduğu harika bir cilt yenileyici krem tarifi veriyim unutturmayın ;)
Yani Bepanthol Cilt Bakım Kremi aile boyu kullanıp memnun kalacağınız, Pareben, renklendirici, parfüm vs barındırmayan temiz içerikli, sadece eczanelerde satılan güvenilir bir ürün. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Ha az kalsın unutuyordum. Üstümde kalmasın Apartman teyzelerimin Trnd ekibine çok teşekkür ve selamları var onu da buradan iletmiş olayım:))
Sevgiler..



5 yorum:

  1. ne iyi oldu bu proje değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Ben de bir ara dermapen yaptırmıştım oradakiler de bepanthol kullanmamı tavsiye etmişlerdi. Gerçekten de iyi bir krem.

    YanıtlaSil
  3. https://www.creamive.com/ida-natura-otel-konaklama-cekilisi

    YanıtlaSil
  4. Ben ellerimde çok sevdim bu ürünü

    YanıtlaSil