16 Eylül 2015

DOVE ŞAMPUAN BESLEYİCİ ÇÖZÜMLER KURU SAÇLAR İÇİN

Merhabalar
Hep söylüyorum ya saçlarım problemli diye..
Ve bir kadının en güzel aksesuarı saçları..
Bu yüzden en fazla saçlarımın sağlıklı ve derli toplu görünmesine özen gösteriyorum.
Hadi evde bi topuzla geziyorum da, dışarı çıkarken saçlarım istediğim gibi değilse günüm kötü geçiyor :(
Güzel saçların tek sırrı nemli olması bence. Ve benim saçlar hep kuru :((
Saçlarımı nemlendirmek için ne maskeler ne bakımlar:(
Neredeyse tüm markaların kuru saçlar şampuanını deniyorum:) Çünkü biliyorum ki aynı şampuanı uzun süre kullanınca şaçlarım alışıyor ve artık o ürüne tepki vermez oluyor. Şampuanımı iki ayda bir değiştirmeye gayret ediyorum. Hem yeni ürünler deneme şansım oluyor böylece:) Değişiklik iyidir:)
Dove da onlardan biri. Dove şampuanı ilk defa kullanıyorum daha doğrusu Dove un ilk defa bir ürününü kullanıyorum. Nedense hiç ilgimi çekmez Dove markası hep es geçerim. Bu şampuanı da promosyona olan aşkımdan aldım :))
Migros ta 50 tl alışverişe Dove Şampuan ve Saç Kremi 5 tl idi dayanamadım kaptım hemen. Ben sevmezsem eşim kullanır o sevmezse misafirlik olur dedim:) Promosyonu severizzz :)) 



Dove Besleyici Çözümler diye bir seri çıkarmış bu şampuan onlardan biri. İçeriğine baktım yarım ingilizcemle :) İçinde Ultra hafif yağlar varmış. Ama Badem ve Hindistan Cevizi yağından başka bir yağ yok. Geri kalanı diğer şampuanlarla neredeyse aynı.
Fakat o Badem ve Hindistan Cevizi Yağı çok iyi fark yaratmış. 
Denediğim bir çok Şampuandan daha iyi sonuç aldım. Saçlarımı çok güzel nemlendirdi hem de yağlandırmadan. Bunu yapan çok şampuan yok.
Yumuşacık yaptı. Parlattı saçlarım ışıl ışıl oldu. Dökülme olmadı. Kokusu ultra güzel ve kalıcı, saçlarımı savurdukça koku geliyor. Anladınız siz o hissi :) 
Foşur foşur köpürüyor, köpürmesi güzel olduğu anlamına gelmiyor tabi ki ama güzel arındırıyor olmasını da sevdim.Verdiği temizlik hissi de benim için önemli.
Ve ben bu etkilere çok şaşırdım. Çünkü çevremde kullanan kimse yok. Kimseden duymadım kullanıyorum da memnunum diye. E aşina olmayınca da uzak duruyoruz haliyle.
Yani neymiş ön yargılı olmayacakmışız. Hiiç beklemediğim şekilde şaşırttı beni. Çok başarılı bir ürünmüş. Bu sayede Dove markasıyla da tanışmış oldum. Bundan sonra daha ılımlı yaklaşıciiim Dove a.
Umarım işinize yarar.
Hoşçakalın

3 yorum:

  1. Yağlı saçlar için olan versiyonunu Alıp deneyeceğim bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım beğenirsin ben çok başarılı buldum:)

      Sil