21 Eylül 2015

GARNIER BB KREM GÖZ ROLL-ON

Merhabalar
Bu gün fiyatına göre çook büyük bir üründen bahsetmek istiyorum. 



Ben ilk göz altı kapatıcımı 27 yaşında aldım o zamana kadar ihtiyaç duymadım. Ne morluk ne şişlik ne çizgi.. gayet sağlıklı görünürdü gözlerim. Ne zaman ki şu uykusuzluk hastalığına yakalandım işte o vakit başladı göz altı problemleri.Gündüz sersem sebelek gezer hava karamaya başlayınca cin gibi olurum :(( Kimi baykuş der bana kimi vampir:)) Tabi bir takım sorunlar problemler getirdi bu durumu yoksa uykuyu herkes gibi çok severim. Hoş şimdi istesem de uyuyamıyorum Atlas ım sağolsun o da bana çekmiş hiç uyku ihtiyacı hissetmiyor. :)
Yani demem o ki göz altı problemleri yaşla paralel olarak ortaya çıkıyor ama dış etkenlerde bu süreci hızlandırıyor. 27 den sonra kapatıcısız sokağa çıkamaz oldum. Hem alışkanlık oldu, kapatıcı sürmeden eksik hissediyorum hem de kötü görünüyor.İlk kapatıcım Max Factor Pan Stick ti. O zamanlar pek revaçtaydı. İlk olarak onunla başladım. Sonra diğer markalar.. Denediklerim için söylüyorum ya kapatıcılığı azdı ya çizgilere doluyordu ya rengini tutturamıyordum ya da çok kurutuyordu.. Yani çook sevdiğim favorim dediğim bi ürünüm olmadı.
Sonra bir gün markette Garnıer BB krem Göz Roll on u gördüm. Aaa bu neymiş, hımmm fiyatı da uygunmuş, E alıyım bari bi deniyim diyerek aldım. O günden beri vazgeçilmezim oldu.
Ürünün iddiası 'Anında Mükemmel Görünüm'
5'i bir arada mucizevi kusursuzlaştırıcı diyor.
Koyu halkaların ve Torbaların Görünümünü azaltır
Yorgunluk belirtilerini gizler
Pürüz ve Çizgileri Gizler
Işıltı verir 
Nemlendirir
Gelelim bendeki etkilerine.
Öncelikle şunu belirteyim gözaltında torba sorunum yok ama bazı günler benimde gözlerimin altı şişip torbalanıyor. Bu ürünün o torbalara şişkinliklere Hiiiiiç etkisi yok!! Sadece gözaltı torbası görünümü düzelsin diye alacaksanız almayın!!
Çok derin çizgileriniz varsa da işinize yaramaz. Çizgileri gizlemiyor. Haa çizgilerin içine dolup onları daha belirgin hale de getirmiyor. Neyse o. Ne gizliyor ne belirginleştiriyor. Benim kırışığım henüz oluşmaya başladığı için (mimik çizgilerini saymıyoruz:)) sorun yok yani.
Işıltı veriyor. Simli değil aydınlık parlak bir görüntü oluşuyor.
Nemlendirmesi gayet iyi. Ben göz altı nemlendiricimi sürmeden asla kapatıcı uygulamıyorum ama bir defasında aceleden unutmuştum ve hiiiç sorun olmadı. Siz de nemlendiricinizi sürmeden kapatıcı sürmeyin Amman!! Gün içinde de kurutma yapmıyor. En çok sevdiğim yanı bu.
7 ml lik Minik bir tüp, Üzerinde 150 kullanımlık yazıyor. Tabi ki  150 yi saymadım :)) ama bereketli bir ürün uzun süre gidiyor. 

Tüpün ağzında bir Roll on başlığı var öyle sürülüyor ama inanın onun ne işe yaradığını anlamadım. Ferahlık veriyormuş da masaj yapıyormuş da.. Bence gereksiz bi aparat. 
Parfüm İçermiyor ve baskın rahatsızlık veren bi kokusu yok.
Yapısı gayet sulu:)) Sıvı, Yumuşacık, Hafif bir bir kıvamı var. Göz altınızda yok gibi duruyor.
Veee  geldik asıl önemli olan kapatıcılığınaa..
Evet göz altlarımdaki en büyük sorun koyu halkalar. Göz altı morluklarım:(((
Ve ben onlardan bir çırpıda kurtuluyorum:)



Turuncu alt tonlu olduğu için tam kapatıcılık sağlıyor. Bendeki orta ton olanı. Açık tenli kişilere açık tonu da koyu gibi gelebilir ama mutlaka göz altınıza uygulayıp karar verin. Elinizde bileğinizde yanıltıcı olabilir. Ama uygun rengi alırsanız sonuç çok tatmin edici. Ha daha iyi ne ürünleeer ne markalaaar var. Duyuyorum görüyorum. Nars ın varmış çok iyiymiş. Mac varmış mükemmelmiş. E Vardır elbet lakin fiyatları haylice yüksek. Ama kızlar ben hem fiyat hem performans açısından Garnier BB krem Göz Roll-On u tek geçiyorum. Satış fiyatı 15 tl civarında indirimde daha da uygun fiyatla satılıyor. 
Sürüyorum aydınlık parlak renk bütünlüğü içinde bir görünüme sahip oluyorum bu da bana yetiyor. 
Ekonomik bir kapatıcı arıyorsanız mutlaka bi göz atın.
Umarım işinize yarar.
Hoşçakalın..

8 yorum:

  1. Bunun büyük boyu var bende sanırım eskiden öyleydi güzel bir ürün bence de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük boyunu kız kardeşim kullanmış o da memnun kalmış. Sanırım aynı formül:)

      Sil
  2. teşekkürler canım listeye alındı

    YanıtlaSil
  3. Ben de kullanıyorum bu ürünü. Gerçekten çok güzel kapatıcılık sağlıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bütün kullananlar memnun:) Etrafımdaki herkese tavsiye ettim alıp kullananlar teşekkür ediyor :)

      Sil
  4. Ahiretliğim bende denemedim hiç bu ürünü. Ne güzel de anlatmışsın öyle emeğine sağlık. Hazır indirimde iken alıyım bari ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al ahiretliğim bir şans ver güzel bir ürün ama senin göz altların sağlıklı görünüyor:)

      Sil