07 Ekim 2015

LOREAL SKIN PERFECTİON CİLT KUSURSUZLAŞTIRICI SERUM

Merhabalar
Uzun zamandır yazmayı unuttuğum Loreal Cilt Kusursuzlaştırıcı Serum dan bahsetmek istedim bugün. Gerçi İnstagram sayfamda kısaca yazmıştım ama burada da yazayım istedim.
Ben genelde C vitamini serumu kullanıyorum. Yaş 32 ye yaklaştığı için anti-aging ürünlerden yana yapıyorum tercihimi. Ama Loreal in bu serumu yabancı blogger ların övgülerine dayanamyıp aldım :) Kullananlar çok memnundu. Ve adı çook iddialıydı CİLT KUSURSUZLAŞTIRICIIII :)) Hani hep öyle bir ürün arıyoruz ya. Sürelim hoop herşey bitsin ne leke kalsın ne kırışılık:)) Bende bir şans vermek istedim. Fiyatı da uygun olunca kaptım bir tane. 30 ml. 29 tl. idi ben aldığımda. Şu an da aynı gibi fiyatta.

30 ml lik pompalı, pembe çook şirin bir şişesi var. İki pompa tüm yüze yetiyor.
Kıvamı sıvıya yakın diyebilirim krem gibi değil. Cildin serumu Emmesi için 10 dk kadar zaman ayırmak gerekiyor hemen emilmiyor. Ve beni rahatsız eden Buram buram parfüm kokusu var.. Kokusu güzel kötü değil ama yüzüme sürdüğüm ürünler bu kadar güzel (!!) kokunca beni işkillendiriyorlar. Bence parfümsüz olmalıydı.
Serumun vadettikleri söyle:
Cilt dokusunu pürüzsüzleştirir
Gözenekleri sıkılaştırır
Cilt tonunu eşitler
Gelelim bendeki etkilerine..

İlk kullandığım günden itibaren Ciddi anlamda gözeneklerimde bir silikleşme oldu. Sanki cildim sıkılaştı gibi. Bu anlamda çook memnun kaldım. Özellikle makyajdan önce cildimi temizledikten sonra sürüp, üzerine makyaj yapınca, sanki makyajım daha iyi duruyor. O gözenekler küçülünce daha tok duruyor sanki makyajım. (Tok makyaj da ne demek se artık :)) ) 
Sivilce sorunum olmadığı için, gözenekler de küçülünce haliyle cildimde bi pürüzsüzlük oldu. Ama bu bir mucize değil!! Çünkü pürüzlü bir cildim yok :))
Benden görüp merak eden kız kardeşim de kullanmaya başladı ve onun cildinde arada sivilceler çıkar, O nun kanaatine göre sivilceleri hızlıca iyileştiriyormuşşş. Ben onun yalancısıyım :)) Sonuç olarak o da pek bir sevdi bu serumu.
Cilt tonunu eşitler kısmını ben hala göremedim. Şişe neredeyse bitti. Cilt tonu üzerinde çok bir etkisi yok!! Fakat akşam cilt temizliğinden sonra , nemlendirici öncesi sürüp yattığımda sabaha daha duru bir ciltle uyandığımı belirteyim . Yabancı bloggerlar çok övüyor dedim ya belki onlar kremiyle birlikte kullanınca etkilerini görmüşlerdir diye düşünüyorum. Çünkü aynı ürünün nemlendirici kremi de var ve ondan da memnun olan çok. Ben sadece bu serumu kullandım. Bendeki etkisi gözenekleri küçültmesiydi. Haa kalıcı bir çözüm mü HAYIR!! Serumu sürmediğiniz zaman gözenekler aynı!! 
Ayrıca ben bu serumu yazın kullandığım için cildimin çok kuru olmadığı zamana geldi ve çoğu zaman nemlendiriciye ihtiyaç duymadım. Yani azda olsa nem de veriyor cilde.
Vesselam yazıdan anlaşılacağı üzere ayy çook beğendiim diyemem 
Hiiiiç sevmedim sakın almayın diyemem 
Size şöyle söyleyeyim Loreal Skın Perfection Serum kötü bir ürün değil. Fiyatına göre başarılı. Ayrıca Hiç kullanmamaktan iyidir. 
Bence 24-29 yaşlarında cildinde çok fazla sorun olmayan, cilt bakımını destekleyecek hafif bir ürün arayan  arkadaşlar bu serumdan daha memnun kalacaklardır. Benim gibi neredeyse yolu yarılayanlara Anti-Aging ürünler daha isabetli olur:))
Umarım işinize yarar.
Hoşçaklın..



6 yorum:

  1. Bende bu ürünü yazmayı planlıyordum :)
    serumla ilgili düşüncelerimiz aynı, kopyalasa yapıştır yapsam sırıtmaz ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa bende insanların kafasını mı karıştırdım acaba diye düşündüm:)) demek aynı fikirdeyiz:))

      Sil
  2. cnm ya çok faydalı oldu merak ettiğim bir üründü sence bu seriden başka kullanman gerek dediğin ürün var mı :=) öpüldün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben Missha ürünlerinden çook memnunum bi nemlendiricisini yazmıştım önceki cilt bakımından bulabilirsin.

      Sil
  3. görüşleriniz ve yazınız için teşekkürler, açıklayıcı olmuş :) sizi takipteyim ben de beklerim :)

    YanıtlaSil