25 Mart 2016

JHONSON'S BABY Işıldayan Parlaklık Kolay Tarama Spreyi-Saç Tarama Spreyi

Merhabalar 
Uzun zamandır bloga yazı yazamıyorum çünkü bilgisayarım uzuun bi arıza dönemi geçirdi. Buralarda bilgisayar tamiri de kolay olmuyor. Neyse şimdi bilgisayarıma kavuştum. Artık biriken ürün yorumlarımı sırayla yazarım.
Önceliği ikinci şişesini de severek bitirdiğim Jhonson's Baby Kolay Tarama saç spreyine verdim. Yaz geliyor saçların bu tarz ürünlere ihtiyacı daha da artıyor diye düşünüyorum. Ben havalar ısınınca neredeyse hiiç ısıyla şekillendirme yapmayıp doğal haline bırakıyorum saçlarımı. Doğal hali dediysem çalı gibi bırakmıyorum canım :) Azcık sakinleştiren yatıştıran ürünler mutlaka kullanıyorum yoksa nerde bende o şans yıka çık saçlar..
Artık hepinizin bildiği gibi saçlarım kuru, kabarık ve dalgalı. Dolayısıyla bakımı zor, bakımlı göstermek daha da zor.. 
Saçlarıma hem yıkama esnasında hem yıkadıktan sonra bir çok ürün kullanıyorum. Bu ürünler elektriklenmeyi engelleyen saça nem veren ürünler. 




Bu ürünlerin içinde son aylarda açık ara önde olan Jhons's Baby Kolay Tarama Spreyi var. Aslında bu sprey küçük kızların saçları için üretilmiş dolayısıyla göz yakmayan bir sprey. Ve alerji riski minumum seviyede. Ha çocuklar için dediysek çokta masum bişey beklemeyin içeriğini Fotoğrafta görebilirsiniz.



İçinde İpek proteinleri varmış ve sanırım bu sayede saçlara parlaklık veriyor. Ve dürüst davranıp yazmışlar Bir Damla Argan Yağı! Ben hep söylüyorum Argan Yağı çok pahalı bişey öyle her kozmetiğin içinde olamaz diye Jhonson's Baby Kolay Tarama Spreyinde de bir damla varmış. Ben saçlarıma kullandığım ürünlerin aslında içeriğine pek titizlenmiyorum ne yalan söyleyeyim, saçlarımı iyileştirsin zaptu rapt etsin yeter.
Nitekim bu Kolay Tarama Spreyi de öyle oldu. Banyodan sonra kökler uçlar ayırt etmeksizin saçlarıma püskürtüyorum ve resimde gördüğünüz fırçayla tarıyorum. Kolayca taranmasını sağlıyor saçlarımı yumuşacık yapıyor ve yumuşaklık neredeyse siz tekrar yıkayana kadar kalıyor ki bu benim için önemli. Genelde anlık çözümler sunan ürünlere denk geldiğim için tarama spreylerinden uzak dururdum lakin dediğim gibi Jhonson's Baby Kolay Tarama Spreyini pek sevdim saçlarımı kendi buklelerine kabarmadan elektriklenmeden kavuşturuyor. Verdiği parlaklığı fark etmemek imkansız. Sonrasında fön veya düzleştiriciyle şekil verebilirsiniz saça ağırlık yapmıyor. Özellikle yağlı saçların daha çok seveceğini düşünüyorum saçı yağlandırmıyor! Ben saç uçlarıma serum sürdüğüm halde yağlı bir görüntü oluşturmadı.
Ha bir de kokusu var ki nasıl anlatsam, böyle kirazlı gibi, Lahana bebeklerin bi kokusu vardır ya onlar gibi yani gerçekten küçük kız çocuğu kokusu :) Ne demek istediğimi ancak şişeyi koklayınca anlayabilirsiniz:) Bu koku kalıcı değil sabah uygularsanız akşama çoktan uçmuş olur ama bu kokuya bayılacaksınız:)
Saçlarınız kuruysa sertse taramak zor oluyorsa parlaklığını yitirmişse yıkadıktan sonra taramak için bi ürün arıyorsanız Jhonson's Baby Kolay Tarama Spreyini deneyin derim. Ben Migros tan alıyorum fiyatı 15-20 tl arası değişiyor.
Hoşçakalın..

4 yorum:

  1. saça parlaklık verdiği için almak istiyordum bunu bu yorum da kararımı vermemi sağladı teşekkürler .-))

    YanıtlaSil
  2. çocuk ürünlerini zaten severim ama yorumun daha da dikktimi çekti :)

    YanıtlaSil