29 Mart 2016

NIVEA YATIŞTIRICI YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ-Kuru ve Hassas Cilt

Merhabalar
Bu aralar televizyonda sıkça reklamlarını gördüğümüz Nıvea Yatıştırıcı Yüz Temizleme Köpüğünü paylaşmak istedim. Anlamadığım şey, reklamlarda Yeni Ürün olarak gösteriliyor ama ben bu köpüğü bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Baktım içeriği de şişesi de aynı fakat neden yeni deniyor anlam veremedim. Şayet dikkat çekmekse amaç, farklı bir reklam da olabilirdi. Ben de yeni ürün diye merak eden olursa yazayım dedim:) 
Cildim Kuruya dönük karma lakin temizleme jelleri için hassas. Yani öyle pek alerjik bir cildim yok ama bir çok yüz temizleme jelinde cildimde kızarıklık ve kaşıntı oluşunca köpük kullanmaya başladım ve ilk Nıvea nın bu ürününü denedim. Memnun kalınca devam ettim dördüncü şişe bitti beşinciye geçtim.

İçeriğinde Badem yağı ve Hydra IQ varmış. Badem yağını biliyoruz da Nedir bu Hydra IQ ? Ciltte hücreden hücreye nem akışını sağlayan su kanallarının oluşumunu aktive eden Nıvea nın geliştirdiği bir formülmüş. Cildin uzun süre nemli kalmasını sağlıyor anlayacağınız. Peki İşe yarıyor mu? Kesinlikle Evet! Cildi kurutmadan temizleyen başarılı bir yüz temizleme köpüğü. Yumuşacık bir yapısı var. Cildi nazikçe temizliyor ve gerçekten temizliyor!
Ben Nıvea Köpüğü her akşam kullanıyorum makyaj yapsam da yapmasam da. Gördüğünüz gibi Şişede sıvı halde kullanım esnasında köpük haline geliyor.
Cildimi suyla ıslatıp avucuma iki üç pompa sıkıp köpüğü tüm yüzüme yayıyorum, cildimi bir kaç dakika ovalayıp suyla duruluyorum. Haftada 2-3 defa yani peeling yapmadığım zamanlarda, köpüğü yüz temizleme fırçasıyla birlikte kullanıyorum. Nazikçe bir iki dakika fırçayı yukarı daireler halinde yüzümde gezdiriyorum ve suyla duruluyorum. Ardından Kendi yaptığım toniğimi uyguluyorum yazısına buradan ulaşabilirsiniz. Sonrasında da tabi ki nemlendirici faslı :) Makyaj yaptığım günlerde ise Önce makyaj temizleme suyuyla cildimi temizleyip ardından köpükle yıkıyorum böylece cildimde hiç makyaj artığı kalmıyor.
Her akşam cildimi temizlemeyi ihmal etmiyorum siz de etmeyin. Cilt kendini gece yeniler diye tekrar hatırlatayım.
Nıvea Yüz Temizleme Köpüğü nün formülü o kadar yumuşak ki gerçekten hassas ciltler için biçilmiş kaftan. Sert havalarda pullanma olan Yanaklarımda bile hassasiyet yapmadı. Kızarıklık yok Tahriş yok Yüzümü yıkadıktan sonra oluşan o gerginlik ve matlık yok. Kokusu miss gibi bildiğimiz Nıvea kokusu. Dediğim gibi bir yılı aşkın süredir çook memnun olarak kullanıyorum. Kuru, hassas ciltlere illa tavsiyemdir.
Umarım işinize yarar.
Hoşçakalın..

34 yorum:

  1. eklipsin fırçasını bende kullanıyorum ve memnunum ;) bu köpüğü denememiştim bakacağım, önerin için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fırça eklips mi hatırlamıyorum:) Migrostan almıştım.Umarım beğenirsin

      Sil
  2. Bunun mavi olanını kullanıyorum sabahları oldukça pratik bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok pratik bir ürün çok severek kullanıyorum :)

      Sil
  3. ben mavi olan ambalajı kullanmıştım.pratik ancak pek umdugumu bulamadığım bir ürün olmuştu:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı ciltlere temizlemesi yeterli gelmiyor galiba.

      Sil
  4. eklipsin fırçasını kullanıyorum ve cildimde ne yazık ki ince çizikler yaptı, belki de ben beceremedim bu yüzden eco'nun süngerleriyle yıkıyorum cildimi. Nivea'nın kıllanma yaptığı söylenmişti bir ara çok korktum, siz de böyle bir şey oldu mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nivea nın tüylenme yaptığıyla ilgili yorumlar instagram sayfamda geldi ve iki tana estetisyen arkadaşımız konuyla ilgili açıklama yaptılar bir göz at istersen.Tüylenme yapması biraz efsane galiba:)Ben bir yılı aşkın süredir kullanıyorum öyle olsaydı kaşlarımın ve kirpiklerimin coşması lazımdı :)

      Sil
  5. bu köpüğü bende uzun süredir görüyorum, bence o reklamların amacı dikkat çekmek, yoksa yeni olması imkansız :) Ayrıca hep merak edip, sonra vazgeçiyordum, yazını görmem çok iyi oldu, deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yeni falan değil sanırım çıktığında rağbet görmedi yeniden reklam peşindeler. Denersen yorumlarını bekliyorum.

      Sil
    2. Yüzümde makyaj varken temizleme yapılır mı bende bugün aldım kullanmak için fikir edinmek için yorumlara bakmaya geldim

      Sil
  6. Bende mavi olan normal karma ciltli olanını deniyorum suan o kadar sevdim ki yarıladım nerdeyse1 haftada gercekten uygun fiyatlı başarılı bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ürünü beğenmene sevindim:) Güle güle kullan:)

      Sil
  7. Merhaba, yeni keşfedenlerdenim bloğunu. Kalemine sağlık :) Mavisinden kullananlardanım ben de, yumuşak bir temizleyici olması hoşuma gidiyor ancak yoğun makyaj yaptığımda çok tatmin etmiyor.

    YanıtlaSil
  8. Açıkçası fırçayı merak ediyorum, daha derinlik mi kazandiriyor cilde temizlerken ve çizme tahriş etme riski oluyormu?

    YanıtlaSil
  9. lisede hep mavi olanından kullanırdım çok memnundum, güzel ürünlerdir =)

    YanıtlaSil
  10. Çok hafif ve çok güzel bir termizleyici bence ben de bayadır kullanıyorum

    YanıtlaSil
  11. zarari var mi bnde kulaniyorum kopugun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt tipine uygunsa gönül rahatlığıyla kullanabilirsin😊

      Sil
    2. Nasil anlayacagiz cilt tipnne uygulugunu ben korkuyorum kullanmaktan ilk defa cildim cok hassas

      Sil
  12. bndede siyah noktqlra cogaliyo ne yaapabilrm tavsiyeniz ne

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah nokta hepimizin derdi.Cildine uygun temizleyici kullanırsan ve siyah nokta bantlariyla kontrol altına alabilirsin ama asla yok olmuyorlar.

      Sil
  13. Haria bir ürün cildi tertemiz yapıyor :)

    YanıtlaSil
  14. mavi olanını kullanıyorum bugün köpüğü sürdüm işim çıktı telefona baktım 2dakka köpüğü yıkamadan sonr aklıma geldi yüzümü yıkadım ama yüzüm kızardı ne yapabilirim geçmiyor acill lütfennn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allerji yapmış olabilir. Yatıştırıcı biseyler kullanın bepanthol, madecassol gibi.

      Sil
  15. Badem yağının tüylendirme yaptığını biliyoruz. Cildiniz de öyle bir şey gözlemlediniz mi ?

    YanıtlaSil
  16. Bu urunu 2 hafta olcak her aksam kullanıyorum ılk baslarda cok begendım halada begenıyorm bnımde bazen yuzum yanıyo sofuk suyla tekrar yıkıyorum gecıyor ben bu urunu kullanalı 2 hafta olucak iki gundur sunu farkettım dun bu urunu kullandıkdn snra bı bacagımda sıvılce tarzı brsey cıktı ıcınden sısdi bu urunle alakası yokdur dıye dusundum sımdı tekrar kullandım yuzumu guzlecene yıkadım yataga gecdı. Aradn 10 dk gecdı bakdm gogsumun ortası acıyor baktımkı yıne kucuk sıvılce cıkmıs yarn tekrar denıcem eger yıne sıvılce cıkarda baska yerımde bu urun yapıyor demekkı inş bu urun yapmıyordur cnku cıldı gercekden canlı tutuyo

    YanıtlaSil
  17. Ürünü sabah akşam kullanmamız uygun mu ?

    YanıtlaSil
  18. sivilcelere iyi geliyor mu?

    YanıtlaSil
  19. Ben de pembe olanını kullandım cildimi kizarti ne yapabilirim acil

    YanıtlaSil
  20. nivea ürünlerinin kıl yaptığına ya da sivilce yaptığına dair o kadar çok söylenti oldu ki niveadan çok uzaklaştım ben. Mavisi de kurutmuştu cildimi belki de pembesini denemeliydim

    www.yazimbari.com

    YanıtlaSil
  21. 1 haftadır kullanıyorum o gerginlik hissi yok ve yumuşak cildim ise yaradigini düşünüyorum ben mavi kullanıyorum ama galiba kışın pembe almalıyım çünkü kışın çok kuruyor yüzüm yaglilik hissi yok

    YanıtlaSil
  22. Sivilce gideriyor mu ya da sivilce yapıyor mu

    YanıtlaSil
  23. Bn kılandım anlım kızardı ve kabarcıklar oluştu yuzum berbat bı halde şuan

    YanıtlaSil