28 Ekim 2016

Rival e Loop Revital Q10 Lıftıng Serum

Merhabalar
Bugün çok severek kullandığım ve beni şaşırtan bi üründen bahsetmek istedim.
Rossman mağazalarında satılan Rival De Loop markasını neredeyse hepimiz duyup görüyoruz. Bende bakıp geçenlerdendim. Aslında birazda ön yargı diyelim zira ürünlerin fiyatı şaşırtıcı şekilde ekonomik! (ucuz kelimesi kulağıma kötü geldiğinden pek kullanmayı tercih etmiyorum) E serde uygun fiyatlı ürünlerin kalitesinden şüphe etme var ya o yüzden bi mesafe vardı Sonraları Rival de Loop markasının ürünlerinin başarılı olduğunu bir kaç defa duyunca bi deneyeyim dedim.
İçinde Q10 var ve Q10 çok güçlü bir Antioksidan. Q10 desteği alan ciltte yaşlanmanın yavaşladığı saptanmış dolayısıyla biz bayanlar için pek evla bişey ve Cilt bakım ürünlerimin içinde bulunmasına özen gösterdiğim bi madde:) Serumların da konsantre yapısı itibariyle cildin alt tabakasına indiğini hesaba katarsak, Serumda Q10 maddesinin olması büyük nimet.

Rival de Loop Revital Q10 Serum,
30 ml lik pompalı bir cam şişede ve tüm cilt tiplerine uyumlu. Yalnız 25 yaş üzeri için. Düzenli kullanıldığında, ciltteki çizgilerin ve kırışıklıkların derinliğinin azalacağını ve cildin gençleşeceğini vaad ediyor.
Ben düzenli olmasa da yaklaşık dört aydır kullanıyorum. Kolay emilen hafif yapıda. Kokusu yoğun parfümlü ama çabuk uçuyor rahatsız edecek gibi değil. Bereketli bir ürün iki pompa tüm yüze ve boyuna yetiyor.
Gelelim etkilerinee
Öncelikle kırışıklığım olmadığını belirteyim:) Bu yüzden çizgiler üzerinde etkisini test edemem ama kişisel kanaatim; Kırışıklıklar üzerinde mucize bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Bu ürünleri 25 yaşından sonra kullanmaya başlıyoruz ki, cildimize ihtiyacı olan bakımı yapsın kırışmayalım ya da güzel yaşlanalım;)
Yoğun kırışıklığı olanlar daha profesyonel ürünlere ve bakım kürlerine yönelmeliler.
Serumun bendeki en belirgin etkisi yoğun ve derin nemlendirme oldu. Cildim çok kuru olduğu için sadece nemlendirici sürmek çoğu zaman yeterli olmuyor. Bu serumu kullandığım günlerin sabahı muhteşem nemli ve aydınlık bir ciltle uyanıyorum. Temiz cilde tonikten sonra sürüp, emilmesi için 3-5 dakika bekliyorum ardından nemlendiricimi uyguluyorum.
İlk kullandığım zamanlar pek fark yaratmadı ama geçen zamanda cildimin biraz daha sıkılaştığını hissettim ki bu da çok iyi bir etki. Hem yoğun nem veriyor Hem cildi aydınlatıyor Hemde cildi sıkılaştırıyor.  Zaten nemsiz cilt kırışır mantığından yola çıkarsak cildi derinlemesine nemlendirmesi yeterli bir başarı bence:)
Ben Severek Kullanmaya devam ediyorum ve bu serinin diğer ürünlerini de almayı düşünüyorum Göz çevresi ve günlük nemlendiricisi de varmış en kısa zamanda denemek istiyorum.
Uygun fiyatlı ve etkili bir cilt bakım serumu almak isteyenlere tavsiye ederim.
Umarım işinize yarar.
Hoşçakalın..



8 yorum:

  1. Bu markayı her gördüğümde sanki almam yada şans vermem gereksizmiş gibi bir his uyanıyordu içimde.Galiba dediğin gibi fiyatları yüzünden böyle hissettim.Güzel bilgiler ve emeğin için teşekkurler.Sevgiler<3<3

    YanıtlaSil
  2. Fiyati uygun olsada performansi ile sasirtan ürünleri var markanin, bunu da not ettim, tesekkürler

    YanıtlaSil
  3. Güzel ve Akıcı yazınız için teşekkür ederim, blogumu izlemeye alırsanız sevinirim... http://hastaliktakip.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  4. blogunu yeni keşfettim bende beklerim :)
    www.dblogu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar;

    Bloğunuzun "Blogger Gazetemiz"de tanıtılmasını isterseniz, alttaki linkten detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Sevgiler,

    http://www.hikayekalplikadin.com/2016/12/blogger-gazetemizde-yerinizi-alin.html

    YanıtlaSil
  6. Uzun diye hiç bakmadığımbir markaydı.Tavsiye için teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Göz çevresi ürününün yorumlanmasını bekliyor olacağım sevgiler

    www.yazimbari.com

    YanıtlaSil