16 Ağustos 2015

TOPICREM LİGHT SOOTHİNG CREAM


Merhabalar..
Bugün sebebi sohbetimiz Topicrem Light Soothing Cream 
Geçen gün ki Topicrem Temizleme Suyu yazımda Topicremin ne kadar iyi ve güvenilir bir marka olduğundan bahsetmiştim. Tekrar altını çizelim; 
Topicrem 1993 yılında , yenidoğan bebekler, çocuklar ve yetişkinler için güvenilir  cilt bakım ürünleri sunarak Fransa da faaliyet göstermeye başlayan ve 40 ülkede faaliyet gösteren dermokozmetik bir markadır.
Tüm ürünler , her aile üyesinin özel ihtiyaçlarına yönelik etkili ve güvenli  çözüm sunmak  için formüle edilmiş, klinik testleri dermatologlar ve çocuk hekimleri tarafından yapılan deneylerle kanıtlanmıştır. Ultra hafif formülleri günlük nem ihtiyacını en ideal şekilde korur diyerek sloganımızı da atalım:))
Gelelim Topicrem ailesinden benim kullandığım Topicrem yatıştırıcı kreme..



Öncelikle içinde PARFÜM PARABEN VE RENKLENDİRİCİ içermediğini belirteyim:)
Dolayısıyla Bebek Çocuk Yetişkin tüm aile gönül rahatlığıyla kullanabilir ki ben Atlas ın cildinde içim rahat bir şekilde kullandım. 
Kremin Anti-Aging bi durumu yok. Kışın soğuktan, yazın sıcaktan, cilt bakımı sonrası, peeling sonrası,epilasyon sonrası kızaran tahriş olan yanma hissi olan ciltler için biçilmiş kaftan:)
İçinde Allontoin var ve bu madde yanma hissini giderip cildi yatıştırıyor.
Ürün hassas ciltleri yatıştırmakta çok başarılı kızarıklığı hızla geçiriyor. Bunu epilasyon sonrası tecrübe ettim ve biliyorum ki bu sorun hemen hemen hepimizde var. Kızaran cildimi anında rahatlamaya başladı, iki gün süren kızarıklığı yarım güne indirdi :)) Bu benim için önemli kızlar o kızarıklığı neredeyse hepimiz yaşıyoruz ve ne gıcık olduğunu biliyoruz değil mi ??
Ayrıca bu sıcak havalarda cildim neredeyse her şeyi kusuyorken bu kremle iyi anlaştık:) Yağlanma yapmadı, gözenekleri tıkamadı.


Yani Krem genel olarak Cildi rahatlatıyor, nemlendiriyor. Yağsız hafif bir formülü var. Cilt hemen emiyor ve yapış yapış yağlı bir his bırakmıyor. Ancak nemlendirmesinin kışın bana yeteceğini düşünmüyorum çünkü kışın kabuk atan bir cildim var:(( 
Artık bu kremi evimden kesinlikle eksik etmem epilasyon sonrası kolları saklamak yok :))
Hassas ciltlere tavsiye ederim mutlaka ama mutlaka deneyin. 
İçindekileri de aşağıya ekledim merak edenler için.
Umarım işinize yarar.
Hoşçakalın..



Glycerin 5% - Allantoin 0,2%
AQUA (WATER) . ISOPROPYL ISOSTEARATE . GLYCERIN . HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES . PRUNUS DOMESTICA SEED EXTRACT . GLYCERYL STEARATE . PEG 100 STEARATE . 1,2-HEXANEDIOL . ALLANTOIN . SODIUM POLYACRYLATE . XANTHAN GUM . ETHYLHEXYLGLYCERIN . O-CYMEN-5-OL . TOCOPHEROL . LACTIC ACID

4 yorum:

  1. güzel bir kreme benziyor denemek gerek teşekkürler bilgi için

    bloğunuzu takibe aldım bende beklerim ;)

    http://misevimm.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. çok güzel yazmıssın teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  3. A titanium strength of 3 x 100 - TITanium-Art
    This steel core is 2019 ford ecosport titanium used for nano titanium babyliss pro corrosion resistant titanium belly rings metal for a solid brass core. This solid titanium pot core is a solid core for titanium teeth corrosion resistant. The titanium core is

    YanıtlaSil