29 Ekim 2015

AVON MOROCCON OİL ARGAN YAĞLI SAÇ SERUMU

Merhabalar
Yine saç bakım yağı yazısı :)
Saçlarım sorunlu olduğu için en fazla tükettiğim ürünler saç bakım ürünleri oluyor maalesef.
Amaa bugün ki zat-ı şahanemiz yıllardır benimle olan ve Bence Avon un en en iyi ürünü. Sanırım deneyip memnun kalmayan kimse yok. Kimden duysam çok beğendiğini söylüyor:)
Avon serumdan Kaç şişe bitirdim bilmiyorum. Üzerine kaç farklı ürün denedim olmadı. Yine dönüp dolaşıp alıyorum Avon Saç Serumunu. Farklı ürün deneme sebebim hem merak hem de Avon satışı yapan birilerini bulmak zor olduğundan. Markete girip alıp çıkmak istiyorum ama ne yazık ki Avon ürünlerinde bu mümkün olmuyor ulaşılabilirliği zor!! Ve ben de bu durumdan çok muzdaribim :(
Saç serumu ya da bakım yağı ne derseniz, benim için önemli. Çünkü kuru, kabaran ve çabuk kırılan saçlarım var. Uçlarda balyaj olduğu için saç uçlarım extra kuru. Eğer yıkadıktan sonra herhangi bir ürün kullanmazsam saçlarımla  başa çıkmak imkansız hale geliyor görüntüsü çok kötü oluyor. Kabarması da cabası :((



Avon Argan Yağlı Saç Serumu beklentimi fazlasıyla karşılıyor. Bu ürün Argan Yağlı.Tabi ki eser miktarda:) Ama çok başarılı bir bileşimi var.
Kokusu Muhteşem!! En çok da kokusunu seviyorum galiba :)
Saçlarımı yıkadıktan sonra havluyla kurulayıp hafif nemli saç uçlarına ve saç boyuna Avon Serumu uyguluyorum. Diplere değil!! Diplere sürerseniz mutlaka yağlandıracaktır!! Tüm saç tipleri için yazıyor üzerinde ama siz ona bakmayın :)) ilk aldığımda deneme amacıyla diplerden uca doğru sürmüştüm ve benim kuru saçlarımı yağlandırdı. O yüzden yağlı saçların dikkatli kullanmasını tavsiye ederim.
İyice tüm saçıma yaydıktan sonra saçlarımı kurutuyorum. 
Yumuşacık, nemli, parlak miss gibi saçlarım oluyor. 
Saçlarımı ağırlaştırmıyor, yağlı bir görüntü oluşturmuyor aksine parlaklık veriyor.
Özellikle fön ya da düzleştirme işleminden önce sürünce saçlarım daha sağlıklı görünüyor. Parmaklarımı saçımdan geçirince saçlarım akıyor resmen. OFF çok fena övdüm ama gerçekten çok başarılı bir ürün.
Avon serumu uyguladıktan sonra Elektriklenme sorunu da yarı yarıya azalıyor. 
Saç uçlarım, ben tekrar yıkayana kadar nemli kalıyor. 
Çabuk kırılan, mat ve kuru saçlarınız varsa mutlaka bir şans verin derim. 
Umarım işinize yarar.
Hoşçakalın..

10 yorum:

  1. evet gerçekten bende çok memnunum tavsiye edilebilecek saç bakım ürünlerinden ikinci kullanışta farkı fark ediyorsunuz

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar etkinlik ziyaretinden geliyorum hem instagramdan hem blogdan Takipteyim bende beklerim...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar etkinlik ziyaretinden geliyorum hem instagramdan hem blogdan Takipteyim bende beklerim...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. benim çok severek kullandığım bir saç bakım ürünü :) sizi blogdan ve instagramdan takibe aldım sizi de bana beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba bloğunuzu izlemeye ve takibe aldım ben de beklerim görüşmek üzere =)
    http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. merhaba blog kesıf etkınlıgınden gelıyorum banada beklerim :) zeynepgunluk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Sürekli kullandığınıza göre bunun da tedavi edici değil anlık etkileri var ama olsun:) bu arada saçlarım kuru ama bu yağ ile saçı yağlı olanların yaşadıklarını yaşıyorum. Henüz yeni başladım. Kanaat oluşması yani. Biraz daha deneyeyim:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç uçlarımda balyaj olduğu ve bu balyajlar sürekli tekrarlandığı için düzenli kullanmak zorundayım maalesef :( Ama piyasadaki bir çok üründen çok daha iyi geliyor saçlarıma. Saç boylarınıza bulaşıyorsa yağlanmayı artıyor sadece uçlara sürmeye çalışın umarım seversiniz.

      Sil
    2. Evet ben boy ve uçlarına sürüyorum. Saçlarımın korkunç görüntüsünden hc Complex ile kurtuldum denemediyseniz tavsiye ederim. Anlık kullanım için ise hala denemeye devam ediyorum farklı ürünler:)

      Sil