19 Ekim 2015

FLORMAR INVISIBLE PORES -GÖZENEK KÜÇÜLTÜCÜ

Merhabalar
Yine yazmayı unuttuğum Flormar Gözenek Küçültücü den bahsedeyim biraz.

Öncelikle gözenekler neden olur ona bakalım.
Cildimizdeki gözenekler vücudumuzda biriken sıvıları Ter, yağ, iltihap vs.  dışarı atmakla görevlidir :) Ve yine gözeneklerimiz sayesinde cildimiz nemli kalır. Gözenekler genetik olduğu kadar Cildin yapısına bağlı olarak da oluşur.Yağlı ciltlerde gözenekler daha belirgindir. Karma ciltlerin T bölgesinde burun kenarlarındaki gözenekler belirgindir. 
Cilt tipinin yanı sıra dış etkenlerde gözeneklerin genişlemesine neden olur. Mesela düzenli cilt bakımı yapılmadığında, ciltteki ölü deriler atılmadığında, yanlış cilt bakımı ve yanlış cilt bakım ürünleri kullanıldığında da gözenekler belirginleşmeye başlar.
Gözenekleri gizlemek yerine öncelikle cildimize iyi bakmayı tavsiye ediyorum zira bu daha etkili çözüm :) 
Kızlar cilt tipinize göre düzenli peeling yapın!
Yine cildinize uygun tonik mutlaka kullanın (ben en iyi tonik gül suyu diyorum)  
Ve uygun nemlendirici!! Cildinizi yağlandıran ürünler gözeneklerinizi iyice genişletir!!
Düzenli bakım ve düzenli temizlik eski haline döndürmez, gözenekleri yok etmez ama gözenekler üzerinde fark yaratacaktır emin olun!!
Benim cildim kuruya dönük karma. Bu yüzden fazla gözenek sorunum yok. sadece burun kenarlarında var ama bir kaç yıl öncesi onlar da yoktu :(( Yaş faktörünü yukarıda belirtmeyi unuttum :)) Evet gençler yaş aldıkça gözenekler daha da belirginleşmeye başlıyor tecrübe ile sabit!!
Gözeneklerim az ama hiç olmasın diye mücadele ediyorum!! 
Çok fazla fondöten kullanmadığımı daha önce belirtmiştim. Benim olayım BB krem ve göz altı kapatıcısı :) Tabi BB kremin kapatıcılığı az olduğu için gözenekleri pek gizlemiyor. Bu yüzden bir baz alayım bari derken çok gözüme çarpar oldu Flormar Invısıble Pores. E bende deniyim dedim. Fiyatı 15 civarıydı indirimlerde daha da ekonomik oluyor.

İki çeşidi var. Biri kahverengi bantlı olan biri de yeşil bantlı. Ama inanın ikisinin arasında ambalaj hariç fark göremedim. Kahverengi olanın rengi de koyu fakat cilde renk vermiyor. Benim kullandığım yeşil olanı ve rengi şeffaf. Dediğim gibi ikisinin etkisi aynı hiç bir fark göremedim ben :)
Flormar Invısıble Pores in vaadi gözenekleri küçültmesi ve minik çizgilerin saklanması. Yerine getiriyor mu?? 
Şöyle ki daha önce gözenek bazı kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama Flormar Gözenek Küçültücünün mucize yarattığını söyleyemem. Beklentiyi yüksek tutmayın :)
Şeffaf ve yoğun bir jel kıvamında. Az miktar ürün tüm yüze yetiyor. Kokusu hafif ve hoş, rahatsız etmiyor.
Sürüldüğü anda cildi Kadife gibi yumuşacık yapıyor. Yüzünüzde aydınlık bir bütünlük oluşturuyor. Gözenekleri silikleştiriyor ve makyaja güzel bir zemin hazırlıyor. Üzerine sürdüğünüz fondöten ya da BB krem daha bir güzel parlak duruyor.
Ama dediğim gibi gözenekleri tamamen saklamıyor yarı yarıya görünümü hafifletiyor diyelim:) Çizgilere gelince, yüzümde çizgi yok henüz :)) Göz çevremde var mimik çizgileri ama ben oraya sürmemeye özen gösterdim:) Bu yüzden çizgiler üzerine etkisi hakkında bir şey diyemem.
Fiyatına göre başarılı bir ürün. Benim gibi karma cildinizde, bazı yerlerde gözenekler varsa ihtiyacınızı karşılayacaktır.Ama çok fazla gözenek probleminiz varsa yeterli gelmeyecektir diye düşünüyorum. Daha profesyonel ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim.
Umarım işinize yarar.
Hoşçakalın..







6 yorum:

  1. ay ben kahverengisinden almıştım indirimde, ama nefret ettim resmen. içinde ayçiçek yağı var! ayçiçek yağı nedir yahu!? biz zaten gün içinde yuzumuz parlamasın diye uğraşıyoruz adamlar en faydasız yağı içine koyuyorlar... ürünü anlatan bir yazım da var hatta blogda...

    YanıtlaSil
  2. Ayçiçek yağı mı?? hemen gelip okuyorum!!

    YanıtlaSil
  3. Asıl görevinden biraz uzak galiba. Gözenek küçültücü olmasına rağmen küçültmediğine göre! Ama yine de her cilt tipi farklıdır denemekte fayda var diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana öyle geldi canım ben beğenmedim:(( Ama fiyatına bakacak olursak bir şans verilebilir :)

      Sil
  4. Bu ürünü bende kullandım ama pek yararını göremedim ya da ben anlayamadım galiba:(

    YanıtlaSil