12 Kasım 2015

RIMMEL LONDON LASTING FINISH FONDÖTEN 25 hr COMFORT SERUM

Merhabalar
Bugün ki konuğumuz Fondöten olsun istedim.
RIMMEL LONDON LASTING FINISH FONDÖTEN 25 hr COMFORT SERUM. İsmi uzun olduğundan, Kızlar arasındaki kısa adı kırmızı kapak:))

Bu benim ilk fondötenim. Evet daha önce hiç fondötenim olmadı. İhtiyaç duymadım. İlk ve tek fondötenli makyajım düğünümde yapılmıştı:)) 
Günlük hayatta BB krem kullanıyorum ama makyajıma özen göstermem gereken zamanlarda tabi ki BB krem yeterli olmuyor. E yaş 32 olunca yüzde kapatılacak kusurlar artıyor. Fondöten arayışım Mac Face&Body den başladı ama gördüm ki kapatıcılığı, elimdeki BB kremlerden pek farklı değil, Mac ı eledim.
İnternette kullanıcı yorumlarında en fazla Rimmel London Lasthıng Fınısh Fondöten e rastladım. Denediğimde haklı olduklarını gördüm. Gerçekten çook başarılı bir fondöten.
30 ml lik bir şişesi var ama yoğun kıvamlı ve bereketli bir Fondöten.
Kullanım ömrü 24 ay. Bu uzun tarihi çok sevdim çünkü bir kaç ayda bitecek bir Fondöten değil bence.
Kokusu hafif, çiçeksi parfümlü ama rahatsız eden bir koku değil.
Yapısı yoğun kıvamda olsa da cilde kolayca uygulanıyor, hızlıca bütünleşiyor. 
Ciltte tam kapatıcılık sağlıyor. Ben kapatıcılığını çok beğendim. Ciltteki tüm kusurları kapatıyor. Fırçayla uygulanınca daha kapatıcı daha yoğun durdu cildimde. Elimle sürdüğümde pek hoşuma gitmedi çizgilenme oldu. En iyi sonucu Makyaj süngeriyle aldım, daha doğal daha taze bir görünüm oldu. Fondötende az kapatıcılık isteyenlerdenseniz süngerle uygulamanızı tavsiye ederim. 

Cildiniz çok çok kuru ya da çok çok yağlı değilse tüm cilt tiplerinin seveceği bir Fondöten bence. Benim cildim kuruya dönük karma. Benim cildimde ne parlamaya ne de kurumaya yol açmadı. Tabi ki alttan cilde uygun nemlendiriciyi sürmek kaydıyla. Ha eğer yağlı bir cildiniz varsa zaten pudrayla sabitlersiniz. Ben pudraya ihtiyaç duymuyorum. Fondöteni sürüyorum üzerine allık missss :))
25 saat kalıcılıktan söz ediyor tabi ki bunun gerçekliğini  bilmiyorum:)) hangimiz cildinde 25 saat Fondötenle geziyor ki??
Test ettiğim en uzun süre 8 saat oldu ve bu süre içinde hiç  bozulmadı. Akmadı,bulaşmadı, kusmadı. Ben temizleyene kadar gayet iyi görünüyor.
Fiyatı 20 tl civarında. İndirim zamanı daha uygun fiyattan Watsons mağazalarından satın alabilirsiniz. Uygun fiyatlı, kalıcı, kapatıcılığı orta seviyede bir Fondöten arıyorsanız kesinlikle bir göz atın derim. Bendeki rengi 203 True Beıge. Siz de Cildinize uygun rengi bulursanız muhteşem görüneceksiniz emin olun ;) 
Umarım işinize yarar.
Hoşçakalın




15 yorum:

  1. Fiyat-Performans açısından başarılı görünüyor. Rimmel'den fondöten denememekle birlikte şu an BB kremlere takıntılı bir haldeyim ama bu fondöteni de denemek istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondöten almak istersen mutlaka denemelisin.Bu fiyata daha iyisini ben göremedim.

      Sil
  2. Şimdiye kadar hiç fondöten kullanmamış olmanız ne güzel :) Gerçekten kutluyorum :) Rimmel'in aldığım her ürününden memnunum, güzel ve bu güzelliğe ragmen çok uygun fiyatlı bi marka olduğunu düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim :) Sonuna kadar direndim fondöten konusunda ve dediğiniz gibi Rimmel in kalitesi fazlasıyla mutlu etti.

      Sil
  3. Takipteyim, bloguma da beklerim :)
    www.blogluyorum.net

    YanıtlaSil
  4. bende çok sevdim bu fondoteni canım indirimde alınca tadından yenmiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet indirim zamanı fiyatı görünce herkese haber vermek istiyorum gidin alın diye :)

      Sil
  5. blogun harika, takipteyim..
    sen de benimkine gelirsen çok sevinirim:)

    YanıtlaSil
  6. güzel ya bitince bu markadan bir ürün almak istiyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Rimmel London dan çok memnunum uygun fiyatlı başarılı ürünleri var :)

      Sil
  7. Yine bir rimmel london klasigi:) ilk baslangicta basarili urunu bulmakta sansliymissin:;) takibe aliyorum...bende beklerim..

    YanıtlaSil
  8. Bb kremde hangisini kullanıyosun? Ben yağlı ciltler için olanını kullanıyorum medium. Bundada 203ü aldım ama emin değilim renginden.

    YanıtlaSil
  9. en açık 100 ivory rengini aldım ama gri duruyo tenimde

    YanıtlaSil