04 Aralık 2015

HİMALAYA HERBALS NEEM MASK- NEEM ÖZLÜ ARINDIRICI MASKE

Merhabalar
Severek kulanıp, bitirdiğim Himalaya Herbals Neem Mask ı yazayım bu gün.



Himalaya Herbals, menşei Hindistan olan sağlık ve kişisel bakım markası. Bildiğim kadarıyla ilaç da üretiyorlar.
Hayvanlar üzerinde deney yapmıyorlar!! Bu hassasiyetten dolayı tebrikler.
Ürün bileşenlerinde ağırlıklı olarak Ayurveda bitkisi ve Neem ağacı özleri kullanıyorlar. Genelde doğal çözümlerden yana olan Güvenilir İyi bir marka bence.
Bu arındırıcı maskede de Neem ağacı özleri var. Neem Ağacı Hindistan, Nijerya taraflarında yetişen, doğaya ve sağlığa çok faydalı bir bitki. Hint Leylağı, Yalancı
Tespih Ağacı ya da Niimtree diye biliniyor.
Neem Ağacı Özü sedef ve egzema kaşıntılarına, sivilcelere, ciltteki iltihaplara iyi geliyor. Cildin nem dengesini sağlayıp yumuşatıyor. Özetle cildimize dost ve son yılların en gözde doğal reçetesi :)
Gelelim Himalaya Neem Özlü Arındırıcı Maskeye.. 



İsminden de anlayacağımız üzere arındırıcı bir maske. Ciltteki Fazla Yağı dengeleyip, tıkanmış gözenekleri temizleyip arındırıyor.Siyah Noktalar için iyi bir savaşçı AMA sırf siyah noktalar için bu maskeyi alacaksanız almayın. Sadece bu maske yeterli gelmeyecektir. Siyah noktalardan kurtulmak uzuun ve meşakkatli bir süreç maalesef.
İçinde Kil, Zerdeçal ve Neem Özü var. İçinde kil olduğundan rengi yeşil. Sıvı çamur kıvamında. Kokusu güzel. Maske yağlı ve normal ciltler için. Benim cildim kuruya dönük karma. Bu yüzden cildimi biraz kurutup gerdi ama nemlendiriciyle o kuruluğu hallettim :) 
Haftada bir defa, Banyodan sonra temizlenmiş cildime uygulayıp 10-15 dk bekletip yıkadım. 
İlk kullandığımda pek bişey anlamadım ama iki ya da üçüncü uygulama da farkını gösterdi. Siyah noktaların neredeyse yarısı gitti Tamamı değil!! Cildimin gerçekten temizlendiğini hissettim, o hissi verdi. Şöyle söyleyeyim hani güzellik salonlarında yaptırdığımız cilt bakımı, temizlik var ya.. hııhhh!!  tıpkı öyle bir his veriyor. Ve ben bu hissi çok seviyorum. Maskeyi yıkadıktan sonra, gül suyuyla tonik, sonrasında nemlendirici ohh misss:) Ertesi sabah daha temiz daha aydınlık bir ciltle uyanıyorum. 
Haa bir de kızlar bu tür maskeleri sürünce konuşmadan kıpırdamadan durmak gerek. Yoksa cildinizde oluşan çizgiler derinleşir amman dikkat !!
Kuru ciltlerin denememesini öneririm cildinizi daha da kurutacaktır.
Yağlı ve normal ciltler bu ürüne bayılacaktır. Sadece T bölgenizde yağlanma var yanaklar diğer bölgeler kuruysa sadece T bölgesine uygulayabilirsiniz. Ben bazen böyle yapıyorum :)
Umarım işinize yarar.
Hoşçakalın..

8 yorum:

  1. rengi çok ilginçmiş benim cildim karma deneyebilirim bunun minik boyu varsa onu alayım bakayım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yeşil bir maske :) Deneyince haber ver bana da :)

      Sil
  2. regini ilğinç buldum tester boyunu deneyip tam boyunu almayı düşünüyorum sag ol kuzum :)

    YanıtlaSil
  3. benim cildim çok kuru olduğu için çok nadir ürün kullanıyorum. bu arada sayfanızı takipteyim müsaitseniz beklerim :) (http://apaydindunyam.blogspot.com.tr/ ) sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  4. merak ettiğim bi üründü iyi ki almamışım ama kuru bi cilde sahibim, teşekkürler.
    Blogunuxu takipteyim ben de beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. bloğunuz çok güzel fikirler harika artık takipteyim :)

    YanıtlaSil
  6. Evet canım haklısın ben de sadece bir defa yaptım ve çok bir etki gözlemleyemedim inşallah ilerde etkisini gösterir .

    YanıtlaSil
  7. Nerede bulabilirim bunu peki

    YanıtlaSil