29 Haziran 2015

JOHN FRIEDA Bukle Belirginleştiren Günlük Şekillendirici Sprey

Merhabalar
bitavsiyemvar
Bugün konumuz saç. Saç dediğim öyle normal saç değil haa!!
Kuru, Kabarık, Kalın Telli, Gür, Uzun, Kıvırcık desem değil, dalgalı değil düz hiç değil şeklini kaybetmiş, Boyalı, Naleeet ..Anlatmakla bitmez saçlar. Kısaca benim Çılgın saçlarım diyorum:)
Biliyorum bir çoğumuzun saçı böyle ve bu saçlarla yaşamak uğraşmak zor. Bakımlı ve güzel görünsün diye fönleyip ya da düzleştiriciyle pressleyip duruyoruz. İşte burada kısır döngü başlıyor. Daha iyi görünsün diye daha çok ısı uyguluyoruz, ısı daha çok yıpratıyor ve böyle böyle saçlar şeklini, nemini, formunu kaybediyor.Sonuç olarak başımıza bela oluyorlar:)
Ben bu saçlarımdan çok çekiyorum. Her yıkamada aman ne maskeler ne bakımlar, yıkamadan sonra yine ne serumlar ne kremler. Ha bi de şekillendirme olayı var onun için de ayrıca bi şeyler öff yazarken içim daraldı.
Mevsim yaz bazen günde iki defa duşa giriyoruz EE saçlar noluyor Fecaat!!!
Uzuuun zamandır saçlarıma yıka sür çık ürünü arıyorum ve bu arada paraları çöpe atıyorum:( Jöle sevmiyorum, briyantin hoş oluyor ama yapış yapış hissi var. Köpükler sertleştiriyor. Bakım kremleri ağırlaştırıyor. Bi türlü istediğimi bulamıyorum. Bir de John Frieda Frızz Ease Daıly Stylıng Sprey i deneyelim dedim.




Bukle Belirginleştiren Günlük Şekillendirici Sprey.
220 Derece ısıya kadar koruyor.En sevdiğim yanı da bu oldu.Temiz nemli saça,Şişeyi iyice çalkalayarak bolca sıkıyoruz, iyice saça yayıyoruz. İsterseniz kendi haline bırakıp saçınızın kurumasını bekleyebilirsiniz.İsterseniz fönle kurutabilirsiniz ısıya karşı koruyucu olduğundan bi sorun yok. Ya da vigoyla da kurutabilirsiniz. 



İçeriğini de resimden görebilirsiniz.Alkol içermiyor ama paraben falan var!
Olsun şu saçımı bi şekle soktu ya içeriğini pek umursayamayacağım..
Saçlarım doğal buklelerine kavuştu hemde ağırlaşmadan, yapış yapış olmadan. Yumuşacık şekilli ve parlak bi görüntü verdi.
Elektriklenmeyi önleme konusunda çok iyi diyemem uçuşan saç tellerim var:) Elektriklenme konusunda hala arayış içindeyim.
Yani kabarmayı % 50 önlüyor. Kokusu da hafif ve temiz, şampuan
 gibi kokuyor, mis gibi. Ve saçı dökmüyor.


Buyurun bu da Shakira modeli şaçlarım:) Rengi bi kızılımsı çıkmış ama pencereden ışık yansıdı ondan:) Yıkadım, spreyledim, azcık kuruttum kendi haline bıraktım. Kendi kendine şekil aldı. Çok doğal nemli nemli duruyor. HIH buldum.Şöyle söyleyim Deniz tuzu spreyi var ya onun kuru görünen ve yumuşak hali.
Anladınız siz onu:))
Belki görüntüyü beğenmeyen olabilir ama inanın benim şeklini kaybetmiş saçlarımın böyle olması bile beni mutlu etti.
Ben John Frıeda Bukle Belirginleştiriciden genel anlamda memnun kaldım hele de şu yaz günlerinde saçlarım en azından kontrol altında düzleştirmeden çıkabiliyorum.
Eğer saçlarınızda yukarıda saydığım türlü türlü problemler varsa bi alın deneyin derim. Gratis ten 24 tl ye aldım.
Hoşçakalın.

17 yorum:

  1. saçlarının buklesi çok hoş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim çok uğraşıyorum ancak bu kadar oluyor :)

      Sil
  2. Saçların dalgası çok güzel görünüyor. Sanırım benim ihtiyacım olan ürünün keşfini sayende yaptım :) Yazan ellerin dert görmesin ahiretliğim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ahiretliğimm:) umarım işine yarar.

      Sil
  3. Yazın fön pek tutmadığı için şekillendiriler kullanışlı olmuş. Bu ürün de kullanışlı görünüyor. Paylaşım için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim umarım faydalı olmuştur:)

      Sil
  4. ah tam benlik bir ürünmüş saçlar harika duruyor tatlım maşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah bu saçlar ahh teşekkür ederim canımm:) bi dene bak güzel bi ürün.

      Sil
  5. Merhaba blog keşif etkinliğinden geliyorum. Kozmetik ile ilgileniyorsan seni bloguma bekliyorum ve seni takipteyim ;)

    www.beautybygizzy.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) takibe aldım Şen'i;)

      Sil
  6. saçlar güzel olmuş etkili bir ürüne benziyor. Sayfayı takibe aldım ( http://apaydindunyam.blogspot.com.tr/ ) banada beklerim :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bi ürün gerçekten ;) takibe aldım Sayfayı:)

      Sil
  7. Merhaba :)
    Paylaşım için teşekkürler.Emeğinize sağlık.Sizi bir blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim.Bundan sonra takipçinizim.İlginizi çekerse eğer bana da beklerim.Sevgiler..
    http://somurtkansirine.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) sayfanı takibe aldım :)

      Sil
  8. Bende bayılarak kullanıyorum

    YanıtlaSil
  9. Bende bayılarak kullanıyorum

    YanıtlaSil
  10. Kvırcık saçlarımı kaybetmek istemiyordum ama malesef beni çileden çıkarıyorlardı bazen.Ama john frieda sayesinde saçlarımı çok seviyorum önceden elidor ve pantenin bukle belirginleştirici yapış yapış kremlerini sürüyordum saçıma birde milk an repair köpük sürünce her akşam saçımı yıkamadan yatamıyordum.saçlarımı çok kuruttular ve kepeklendirdiler.Bende bi dur dedim bu duruma saçlarını yıpratıyorsun sonra john frieda bukle belirginleştirici şampuan,saç kremi ve bu spreyi aldım saçlarım o kadar doğal buklelere kavuştu ki çok mutlu oldum artık sadece sprey ile şekiilendiriyorum saçımı ve sonuç mükemmel.Saçları kıvırcık ve ince telli olanlara tavsiyemdir.

    YanıtlaSil